Imatges 7a. etapa

Fotos anys 70

Fotos anys 80

1a Trobada d’Antics Alumnes

 

10 comments

 • juan carlos de haro mateo

  quina llastima que no existeixin mes fotografies,era la meva epoca, del 70 al 78,pero si que recordo la srta brigida, a 1ª curs, el figueres i el pierre

 • josep sabate i figueras

  hola
  jo soc d´aquesta generació també, la meva mare té les fotos de grup que ens feien abans al terrat del menjador, les buscaré i intentaré de que les pengin a la web….
  salutacions

 • joan geis abril

  Foto basquet 1975, Carreras, Salas, Nieto, Vallespir….quins records quina i quina alegria poder veurens avui 24/01/2015 amb el Nieto i el Carreras

 • Lluís Casi Gil

  Mira per on apareix la fotografía del curs de 6è d’EGB on surto jo. Quins grans records. Encara recordo els professors de la època, la Pulido, el Pierre, el Garcia, Figueres, Brigida, Pàmies, Ismael, Burgui, Bosch, Vallés, Rita, Maria Teresa, Maria, Ceceras, Martí, Quintana, etc etc etc. I el Sr. Luís.

  Que en fa de temps….

 • Josep Beltri Rodriguez

  Nanos, ¡¡¡¡ gallina de piel !!!.
  Els millors moments de la meva infantesa i pubertad han estat entre les parets dels Escolapis, i es curiós que jo que era un crack en mates i un prodigi de memoria havía oblidat un fotimer d’imatges. Tornar a veure el gimnàs, el jardí del menjador i tornar a llegir noms que tenía oblidats com els de Burgui, Quintana, el Sr. Lluis, en Gisleno Garcia, en Pierre, i ara em ve el Eixarch de llatí.
  ¡¡¡Mare meva com pasen els anys !!!!
  Crec que vaig ser-hi entre els anys 69 i 77, recordo que eram els últims del batxillerat, i si repetíes curs entraves a EGB.

 • josep sabaté i figueras

  Fotografies penjades….haviam si us trobeu!!!!!
  Jo ja m´he trobat….bufffff
  Quina diferència….jajajaja
  Quins records, tant per bons com per dolents també…..tot s´ha de dir.
  Salutacions a tots els ex-alumnes i ex-companys meus dels anys 73 en endavant.

 • Antoni Cercós Mortes

  Bon día.
  Lamentablemente no pude visitar los 200 años de nuestro colegio. Estuve desde 1er grado a sexto de bachiller. Grandes y buenos recuerdos, muchos.desde 1963 hasta 1973. Siempre he pensado, que llevamos el sello escolapio, y eso nos ha echo más fuertes para luchar en esta vida. También salimos con una buena formación cultural y unos principios morales, que hemos mantenido durante nuestra vida y que hemos procurado transmitir en nuestros entornos.
  Un placer poder contactar con mi EPSA.
  Salutacions cordials i fins la propera.
  Antoni Cercós

 • Francisco Javier Cortinas Rivero

  Hola a tots. Buscant material d’aquestes èpoques, jo no en tinc cap. Jo soc del 72 (nascut) recordo companys com :Contreras, Miranda, Barniol, Carasusan, Caravaca, Dedale, Chaparro, Castro, Borrell, Ochoa …

 • Dionisio Viscarri

  Josep,jo vaig ser estudiant del professor Escarra en el curs 71-72. Tenia un company ros, amb els cabells arrissats, de cognom Sabate que portava ulleres ets tu?

 • santiago puig canals

  hola de Haro, recordo que així ho portaves brodat a la bata.
  Sóc el Puig (ens coneixiem tots pel cognom).
  tinc la foto de la nostra classe de 8è amb el professor Requejo.

Deixa un comentari