Col·laboreu

Si tens fotografies, documents o material que pot ser interessant per aquesta web, envia un correu electrònic a santantoni200@escolapia.cat

5 comments

 • Albert Duran Escriba

  Hola!
  Veig que al bloc de publicacions no es fa esment de la revista Sant Anton ni de la seva precursora revista Zas.
  Aquesta darrera es feia ciclostilada amb col.laboracio de pares escolapis, mestres i alumnes.
  Sant Anton va millorar la qualitat i anava enquadernada amb tapes de cartulina.
  Jo tinc des del numero 1 (gener 1959) fins al numero 56 (abril 1964).
  Del Zas també en tinc.
  Us envio alguna de les pàgines per correu electrònic.
  Salutacions cordials.
  Albert Duran

 • Miquel Almela

  Hola Albert.
  Ahir vaig anar a l’exposició. Com va tot?
  Contesta’m al meu miquel.almela@gmail.com i així tindré la teva adreça.

  Una abraçada.
  Miquel

 • En primer lloc felicitar l’escola pel seu bicentenari, i en segon lloc felicitar els creadors d’aquest web, per la feinada tan ben feta que ens poseu a disposició .
  Jo tinc un senzill bloc ( http://eduardschp.blogspot.com.es/ ) on pengem informacions de la meva comunitat escolàpia, propera a la plaça Lesseps. Hi he posat una notícia dels 200 anys, un enllaç al vostre web i una foto que us vaig fer el dijous dia 12 quan ho celebràveu a la Ronda.
  Felicitats a tothom!!!
  Eduard.

 • historiaepsa2

  Hola Eduard
  Moltes gràcies per les teves paraules i per la difusió que fas del nostre web. Segur que entre tots el farem créixer i el mantindrem ben viu .
  Laura Julian

 • Soc en Josep Farré i Ferrer, professionalment enginyer i psicòleg, actualment jubilat, ex-alumne de les Escoles Pies de Sant “Anton” des de pàrvuls (Srta. Irene) fins a 4rt. de batxillerat el1961 (Sr. Eixarch), cantaire al cor (Sr. Escarré), jugador de futbol de l’equip de l’escola, malgrat que sempre perdíem (Pare Salas), escolta de l’Agrupament de Sant Anton (Pare Fullat) i no puc per menys de felicitar-vos per l’excel•lent web que heu elaborat de l’escola, m’ha fet molta d’il•lusió veure fotografies dels meus antics professors: Srs. Viñolas, García, Eixarch, … i descobrir-me a mi mateix rodejat dels companys d’estudis de l’època: Juncà, Porcar, Paredes, Molinos, Sintes, Soler, Castells, … entranyable, un autèntic plaer. Orgullós de pertànyer a aquest club

Deixa un comentari